Social Housing Units in Salburúa

Social Housing Units in Salburúa

The building is designed from a rationale of energy saving and economy of means, following the criteria established by the developer.

Town planning gave us a certain leeway as regards to the height of the building, which was used to achieve the maximum exposure to sunlight of the patios and the façades that look over it by limiting the maximum height of the building located to the south.

Advertisements

2 thoughts on “Social Housing Units in Salburúa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s